Skip to main content

Aangezien tegenwoordig bijna iedereen wel een telefoon bezit en deze tevens voor zakelijke doeleinden gebruikt, is er een grote vraag naar goede bescherming van deze dure toestellen. Omdat we de hele dag door op onze telefoons zitten en hem op een dag soms wel twintig keer uit onze zak of tas halen en weer terug zetten, bestaat elke keer weer het risico dat deze op de grond valt of beschadigd raakt door contact met andere spullen.

Daarom worden sommige telefoonhoesjes specifiek ontworpen voor bepaalde toestellen terwijl andere hoesjes compatibel zijn met meerdere smartphones. Zo vindt u in onze groothandel Iphone hoesjes een brede keuze aan opties. Van monochrome siliconen hoesjes tot kleurrijke prints hebben wij Iphone hoesjes op voorraad. De meeste telefoonwinkels en ondernemers hebben standaard tientallen soorten van deze producten in hun winkel liggen. Omdat bijna 30-40% van de mensen een Iphone gebruikt, is er ontzettend veel vraag naar model specifieke hoesjes. Een voordeel van de kunststof hoesjes is dat deze goed kunnen worden gepersonaliseerd. Deze kunnen namelijk worden voorzien van een naam, datum of printje op verzoek en sluiten goed om het toestel. Bekijk het assortiment van onze groothandel Iphone hoesjes om te zien welke producten er in uw eigen telefoonwinkel passen.

Omdat een groot deel van de Iphone eigenaren deze telefoon tevens voor zakelijke doeleinden gebruikt, kunnen we zogenaamde zakelijke telefoonhoesjes niet meer uit ons leven wegdenken. Een dergelijk telefoonhoesje heeft naast de beschermende functies tevens de optie om de telefoon bijvoorbeeld horizontaal op een vlakke plek neer te leggen, zodat bijvoorbeeld een presentatie kan worden gegeven of een video kan worden getoond. Daarnaast zijn er ook speciale telefoonhoesjes waar visitekaartjes en andere pasjes in kunnen, zonder dat deze de smartphone beschadigen. Deze multifunctionele hoesjes zijn uitermate geschikt als geschenk en liggen daarom vaak ook in cadeauwinkels.

Leave a Reply