Skip to main content

Ook voor zakelijk inkopen tablethoezen en zakelijk inkopen tabletaccessoires ben je bij de groothandel aan het goede adres. Tabletaccessoires is een breed begrip en wordt eigenlijk opgedeeld in groothandel tablethoezen en de groothandel tabletaccessoires.

Groothandel tablethoezen zijn er in allerlei soorten. Bookcases beschermen zowel de voor- als achterkant van de tablet en een bumpercover verpakt de tablet volledig. Voor de iPad is ook een Smart Cover beschikbaar, deze beschermt alleen het scherm.

Onder tabletaccessoires vallen bijvoorbeeld screenprotectors. Net als voor de telefoons zijn er voor tablets ook screenprotectors verkrijgbaar. Het zou zonde zijn als het scherm van de tablet snel beschadigd raakt. Om het scherm goed te kunnen bedienen kun je een aanraakpen kopen. Hiermee kun je de tablet makkelijker bedienen dan met je vinger. De aanraakpen is wat accurater dan je eigen vinger.

Om het werken met een tablet makkelijker te maken kun je een toetsenbord aanschaffen. Deze werken vaak via bluetooth en maken het typen een stuk makkelijker dan wanneer je het toetsenbord van de tablet zelf gebruikt. Ook een tablethouder valt onder de handige groothandel tabletaccessoires. Je zet de tablet op de tablethouder en je hebt je handen vrij. Als je een film kijkt op de tablet hoef je hem niet constant vast te houden en kun je ondertussen iets anders doen. Ook handig als je bijvoorbeeld aan het koken bent en het recept afleest van de tablet.