Skip to main content

Groothandel smartphonehoesjes zijn er van allerlei verschillende materialen en kleuren. Zo verkopen ze bijvoorbeeld groothandel echt leer hoesjes, hoesjes van siliconen en zelfs hout. Het is dé grootste leverancier smartphonehoesjes en de perfecte plek voor zakelijk inkopen telefoonhoesjes.

 Hier vind je een aantal voorbeelden:

  • Groothandel BMW hoesjes: telefoonhoesjes voor de iPhone en Samsung Galaxy zijn bij BMW verkrijgbaar. Alle hoesjes zijn van uitstekende kwaliteit, gemaakt van leer en tot in de details afgewerkt. Natuurlijk zijn de hoesjes ook voorzien van het bekende logo van BMW. Ze ontwikkelen zowel bookcases als flipcases met een klassiek of sportief design.
  • Groothandel Guess hoesjes: ook bij Guess vind je telefoonhoesjes voor de verschillende modellen van Samsung Galaxy en iPhone. Deze smartphonehoesjes zijn ontwikkeld volgens de bekende signatuur van dit modemerk. Kies tussen een stoer, of juist een elegant hoesje.
  • Groothandel Karl Lagerfeld hoesjes: haute couture hoesjes voor de iPhone. TPU hoesjes, walletcases en bookcases omvatten het assortiment smartphonehoesjes van Karl Lagerfeld. Het zijn ook heel praktische hoesjes, in sommige hoesjes kun je ook pasjes kwijt.
  • Groothandel Mercedes-Benz hoesjes: ook deze hoesjes zijn beschikbaar voor Samsung Galaxy en iPhone. Mercedes is een erg geliefd merk. De hoesjes worden elegant ingepakt in een mooie Mercedes verpakking. Een leuk verjaardagscadeau!

Naast deze bekende merken bestaat het assortiment groothandel telefoonhoesjes nog uit veel meer andere merken en typen telefoons. De groothandel is de plek met het meest volledige assortiment groothandel smartphonehoesjes. De perfecte plek voor smartphonehoesjes inkopen.