Skip to main content

Een breed assortiment aan bluetooth speakers vindt u in onze groothandel bluetooth speakers. We hebben verschillende soorten en maten op voorraad. Kijk dus eerst op onze website om te voorzien in de behoeften van uw klanten. Of er nu onder het genot van muziek een kleine bijeenkomst is in de achtertuin of er een groter evenement wordt georganiseerd; wij hebben de meeste formaten beschikbaar.

Met de wereldwijde bekendheid en populariteit van streaming diensten zoals Youtube en Spotify is er een niche markt ontstaan voor het optimaliseren van muziekgenot. Waar koptelefoons vaak tekortschieten in een openbare of drukke ruimte, bieden bluetooth speakers een uitermate goede oplossing. Omdat de meeste mobiele toestellen zijn uitgerust met bluetooth kunnen de speakers heel gemakkelijk op afstand worden bediend. Een smartphone kan bijvoorbeeld heel simpel worden verbonden met de speaker. Via het menu van de desbetreffende app wordt dan muziek afgespeeld op de bluetooth luidspreker.

Zoals ook te zien is op de website van onze groothandel bluetooth speakers zijn de meeste luidspreker varianten prima te vervoeren. De kleinste modellen passen makkelijk in een tas en de grotere modellen kunnen worden uitgerust met bijvoorbeeld wieltjes om deze makkelijker te dragen. Afhankelijk van de behoeften en wensen van klanten kunnen telefoonwinkels klanten informeren over de specificaties van de verschillende modellen. Zo zijn er speciale waterbestendige bluetooth speakers die goed tegen vochtige ruimten of natte omgevingen kunnen. Denk bijvoorbeeld aan het strand of een tropisch zwembad. Ook zijn er bluetooth speakers die goed tegen hitte en zonlicht kunnen. Met name bij festivals die in de zomer plaatsvinden, is het raadzaam om voor deze optie te kiezen. Tevens bestaan er zogenaamde ‘decoratieve’ luidsprekers. Deze speakers worden vaak in de vorm van bijvoorbeeld een rots gegoten, waardoor deze gemakkelijk opgaat in de omgeving, wanneer deze bijvoorbeeld in een tuin wordt gezet.

Leave a Reply